D-mannóz – a húgyúti fertőzés ellenszere
2018. október 26. írta: kpeti1989

D-mannóz – a húgyúti fertőzés ellenszere

A húgyúti fertőzés napjainkban az egyik leggyakoribb baktérium okozta betegség, amelyet tévesen sokszor nem is veszünk komolyan.

A sokaknál egyszerű felfázásnak, vagy éppen megfázásnak titulált betegség gyakran okozhat komoly szövődményeket elsősorban nők, valamint kisebb eséllyel ugyan, de férfiak esetén egyaránt.

A felfázás, vagyis helyesen és szaknyelven a hólyaghurut egy bakteriális fertőzés, amely nagyon kellemetlen tünetekkel járó betegség.

Jellemző tünetek:

  • gyakori vizelési inger
  • a kis mennyiségű vizelet ürítése közben égető és csípő érzésd-mannose.jpg

Súlyosabb tünetek:

  • láz
  • hidegrázás
  • véres vizelet
  • hátfájdalom

A húgyúti fertőzések nem csupán kellemetlenek, hanem fájdalmasak is, amely betegségeket leggyakrabban antibiotikumos kezeléssel gyógyítanak. Azonban az antibiotikum, még ha probiotikum mellett is alkalmazzuk, egy rendkívül megterhelő folyamat a szervezet számára. Így egy igazán megváltó termék a d-mannóz, amelyet ma már könnyedén beszerezhetünk kapszula és por formájában is.

 D-mannóz a húgyúti fertőzések ellen

A húgyúti és a húgyhólyag fertőzéseit leggyakrabban az E-coli baktérium elszaporodása okozza. Ez a baktérium természetes állapotban megtalálható a gyomor- és bélrendszerben, azonban elszaporodása a fertőzés kialakulásához vezet.

Biológiailag pedig a nők a védtelenebben ezzel a betegséggel szemben, hiszen rövidebb húgycsővel rendelkeznek, mint a férfiak, így a kórokozók könnyebben kúszhatnak fel és okozhatnak kellemetlenségeket.

A d-mannose egy egyszerű cukor, amely a természetben is előfordul. Az antibiotikumokkal szemben számos jótékony hatással rendelkezik. Míg a húgyúti és a húgyhólyag betegségeinek antibiotikumos kezelésével a létfontosságú baktériumok is elpusztulnak, addig a mannóz alkalmazásával ez a folyamat nem történik meg. A mannóz segítségével tehát hatékonyan őrizhető meg a szervezet egyensúlya, miközben a fertőzések nem csak kezelhetőek, hanem meg is előzhetőek.

A mannóz egy olyan termék, amely nem szívódik fel a véráramban, tehát nincs hatással a vércukor szintre sem, így bátran és biztonságosan fogyaszthatják cukorbetegek is.

A bejegyzés trackback címe:

https://d-mannose-elonyei.blog.hu/api/trackback/id/tr7614322887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása